Тя е Мис Русе, но зрителите по-скоро  я определят като

...
Тя е Мис Русе, но зрителите по-скоро  я определят като
Коментари Харесай

Миската Габриела от Ергенът лъсна гола

Тя е Мис Русе, само че феновете по-скоро  я дефинират като Мис Самочувствие. Става дума за Габриела Великова, която влезе с корона в " Ергенът " и до през днешния ден не стопира да си има вяра, че е най-достойната за вниманието и сърцето на пианиста Евгени Генчев. Е, дали той споделя това мнение, е различен въпрос, а и като гледаме индиферентното му отношение към нея, май отговорът е явен...



Въпреки това Габриела не стопира да се дуе, да капризничи и да твърди, че, видиш ли, останалите девойки не могат да се мерят с нея. С кое тъкмо, не е ясно, само че през днешния ден мрежата завря от появилите се голи фотоси на Великова, написа razkritia.com.



Както се вижда, тя не е заложила на огромно количество силикон и даже мнозина дефинираха гледката като постничка, само че при суша и това е добре пристигнало. Габриела е облечена първо в черно, а след това в алено като коледно прелъщение. На коледните фотоси консуматори не съумяха да я познаят, тъй като е по този начин щедро гримирана, че все едно е различен човек.

" Тази сигурно би трябвало да върви с доста грим, като я гледаме умита в " Ергенът " никак не става. Даже нещо азиатско има в нея, само че не готино, а по-скоро необичайно. Каквото и да прави обаче, на главата си в случай че ще да застане, пък и всички облекла да смъкна, Евгени ясно сподели, че не го кефи. Не и като жена, която да избере ", разясняват в нета.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР